1-Ta inn hele skjermen 24.06.2015 155020

Instagram har på kort tid nådd 200 millioner aktive brukere. Over 20 milliarder bilder har blitt delt.

95% av innbyggerne i din kommune har ett kamera og mange tar fine bilder. Du finner dem hvis du søker på sosiale medier.

Ofte kan de bildene brukes til å informere, inspirere, og motivere med avsender fra kommune og selvsagt med «photo cred» fra fotografen.

Ett bilde sier ofte mer enn tusen ord og de bør deles med resten av Norge. Med den rette mekanismen og bruk av # (emneknagg)  og @ ( mention) blir bildene til levende og ærlige reklameplakater.

Den flotte setningen er «brukergenerert innhold» og mange av våre kunder involverer innbyggere og bruker deres bilder for å formidle til resten av Norge.

Ta kontakt for Norges mest uforpliktende prat med vår Bjørn.

Bjørn Heidenstrøm

Mail: bjorn@digitalekommuner.no